Paul Surugiu – FUEGO, în concert la Dej

Paul Surugiu – FUEGO, în concert la Dej

Decembrie este, prin tradiție, luna în care Paul Surugiu-Fuego pornește la drum, încărcat cu desaga-i muzicală, prin toată țara, prevestind Crăciunul, minunile sale și bucuria unei sărbători de poveste.

Anul acesta, cunoscutul artist a pornit pe data de 4 decembrie, de la Brașov și își va încheia turneul cu un regal muzical, cu invitați speciali și surprize, pe 25 decembrie, chiar în prima zi de Crăciun, în sala mare a Teatrului Național din București. În acest interval, Fuego a poposit ieri, 21 decembrie, la Dej, oferind publicului prezent în număr impresionant la Centrul Cultural ARTA, un spectacol plin de culoare, ce a respectat toate canoanele de succes ale showbizz-ului: repertoriu, costume, lumini, efecte speciale.

Concertul, generic întitulat „SCRISOARE DE DECEMBRIE” vorbește „despre frumos, despre calitate, despre gânduri pozitive și despre sentimente pe care nu le poți avea și nu le poți trăi la această intensitate decât în preajma Crăciunului”.

Cum nici un proiect marca Fuego nu vine fără surprize, interpretul a oferit spectatorilor momente unice, alături de band-ul său, împreună cu melodii de neuitat, cântece noi și spectaculoase, dar și cele mai frumoase colinde ale sale, binecunoscute și fredonate de o sală supra încălzită de emoții.

„Voi așterne, ca amintiri, după 11 ani de când am demarat ideea de a duce cântecele mele dedicate Crăciunului prin țară, o serie de momente pe care n-ai cum să le uiți. Vreau să n-avem bariere și să simțim împreună emoția, fericirea, ritmul, sensibilitatea și finețea unor note muzicale. Textele vor fi și ele alături de mine, vrând parcă să desăvârșească atmosfera unui concert de poveste. În scrisoarea aceasta a mea se ascund liniști, optimism, realism, relaxare, muzici diverse, mesaje pozitive și desigur, bucuria de a împodobi bradul.

Pregătesc și piese noi și cântece consacrate în toți acești ani în care-am stabilit o legătură specială. Mi-ar face plăcere să veniți fără așteptări și să vă bucurați de magia sărbătorilor și de un Paul Surugiu matur, dornic de a face ceva măreț, regal, princiar, scriind cu tine, prin amintiri, o scrisoare de decembrie lumii! Despre asta va fi vorba pe scurt în seara în care voi ajunge în orașul tău! Vreau să fie sărbătoare!” – este declarația artistului Paul Surugiu, care motivează întreg turneul.

Și a fost sărbătoare la Dej, joi, 21 decembrie!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*