Topul celor mai proști șoferi din țară!

Topul celor mai proști șoferi din țară!

În capitală s-au adunat români din toate colțurile țării. Și la fiecare mașină cu număr de București, cu siguranță mai vezi parcată lângă ea și una din alt județ. Este orașul tuturor.

4tunning.ro a întocmit un top al celor mai proști șoferi din trafic, în funcție de plăcută de înmatriculare care ne spune din ce județ vine conducătorul mașinii. Și aici ne referim la abilitățile de șofer, nu la inteligență!

Raportat la numărul lor, șoferii cu număr de București sunt cei mai praf. Este oficial, este dovedit, este demonstrat zi de zi de toate acele accidente grave provocate de bucureșteni. La fel și cum cei care parchează pe locurile persoanelor cu dizabilități, care trec pe roșu și care încalcă toate legile posibile, sunt tot bucureșteni în mare parte. Aceștia au un top al lor, dar restul sunt după cum urmează:

10. Brașov. Cei mai buni dintre cei mai proști șoferi sunt cei cu numere de Brașov. Oricum, brașovenii au ceva doar al lor: când greșesc, pun avariile și recunosc ce au făcut, practic, sunt iertați pe loc.

9. Bihor. Dacă ai mașină de Bihor este absolut normal să fii nervos în trafic și să uiți regulile de circulație. Bihorenii sunt în general pașnici, la un pahar, la sărbători, dar în trafic sunt supărați pe viață. Dacă îi vezi că fac prostii în trafic, nu-i claxona, că s-ar putea să coboare la ține cu o coadă de lopată în mână.

8. Mehedinți. Cei din Mehedinți, fiind mai din sud, vor să se fălească. Sigur îi vezi cu BMW-uri și Audi-uri cu numere personalizate, fie WOW, fie BOS la număr. Și chiar dacă au tobe sport pe motorizări de 1.6 aspirate, ei în general nu sunt șoferi foarte proști în oraș. Dar au o problemă: suferă de sindromul flash.

7. Vaslui. Pe ei îi vezi mai rar ce-i drept, adică la fiecare 50 de mașini de Argeș, poate vezi și un vasluian. Vasluienii, fie de la alcool, fie de la exerciții fizice, sunt cam obosiți și sunt mai leneși în trafic. Sunt șoferi proști deoarece merg cu 30 km/h pe ultima bandă, stau mai mult cu piciorul pe frână și când e să iasă din parcare au nevoie de vreo 3 ore.

6. Dolj. La Dolj, mai exact în Craiova, trăiesc niște șoferi mai aparte. Sunt destul de numeroși prin București și au impresia că s-au născut la capitală. Nu există mașină de DJ fără numere preferențiale, fără folie pe geam și fără manele, iar centura de siguranță zici că-i arde.

5. Olt. Oltenii sunt, de departe, printre cei mai proști șoferi de pe șosea. Proști însemnând slabi, adică nu au nicio treabă cu condusul. Nu există accident sau tamponare în care să nu fie implicată și o mașină cu numere de Olt. cauzele sunt banale – șoferul ba a încurcat frâna cu accelerația, ba se uita pe telefon.

4. Argeș. Mai țineți minte vorba aia cu „ți-ai luat permisul la Argeș“, nu? Încă e valabilă. Chiar dacă s-a născut după ce o mulțime de polițiști corupți au fost arestați pentru că au dat mii de permise ilegal, fără că cei care le-au primit să fi susținut vreun examen, cei din Argeș au rămas la fel. Conduc agresiv, trag de volan să te omoare și câte altele.

3. Ialomița. Sudul intră puternic în top 3 cei mai proști șoferi din România și din București. Ceea ce este și normal. Fiind aproape de București, ialomițenii sunt numeroși. Imediat ajung de pe autostradă la capitală unde își fac de cap. La fel ca alți frați din sudul cel sărac și plin de corupție, șoferii care au mașini de IL cred că știu toate regulile de circulație, dar, de fapt, nu fac decât să pună în pericol siguranță rutieră

2. Călărași. Aceeași poveste la Ialomița, zic băieții de la 4tunnig.ro. Când vezi numerele de California, adică de CL, mai bine fugi cât vezi cu ochii. Dar știi de ce? Pentru că 85% din suprafața județului Călărași este cu șosele neasfaltate, iar șoferii de acolo sunt obișnuiți să conducă la fel că pe câmp.

1. Teleorman. La final – teleormănenii. Recunoști un șofer din Teleorman înainte să-i vezi plăcuța de înmatriculare când vezi că e roșu, dar el trece fără probleme, stând pe telefon, că și cum ar fi singur pe stradă. Că doar la ei la Turnu Măgurele și la Alexandria nu au văzut semafoare. În rest, când sunt opriți în week-end de polițiștii rutieri, șoferii cu număr de TR dau peste cap aparatele etilotest.

goo.gl/XQaPxn

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*