Aeroportul Internaţional Cluj a anunțat noi zboruri turistice pentru 2018

Aeroportului Internaţional Cluj a lansat luni, 29 ianuarie, un nou zbor direct, tip charter, spre Antalya (Turcia) având ca tour operator compania Need Tour. Zborurile turistice vor începe din 2 iunie şi se vor întinde până pe 22 septembrie, fiind operate în fiecare zi de sâmbătă.

Need Tour, un brand puternic în Turcia, a intrat pe piața din România cu pachete turistice atractive, la prețuri accesibile, toate fiind deja disponibile în agențiile partenere din țară.

„Ne dorim ca toți românii, care ajung în Turcia să se simtă relaxați și în siguranță. Vrem să le oferim vacanțe de vis în cele mai frumoase resorturi din Antalya și încercăm să venim cu noutăți în fiecare sezon. Anul acesta vom pune accentul pe vacanțele în familie, astfel încât părinții și copiii să aibă parte de un tratamen special. Majoritatea hotelurilor pe care le recomandăm au angajat animatori vorbitori de limba română, asta înseamnă că micuții se vor putea juca în voie în zonele de distracție, grădinițe sau parcuri și vor putea lua parte la ateliere creative, spectacole sau cinema, atât timp cât părinții se vor relaxa la plajă sau în piscină. Toate acestea sunt incluse în pachetele turistice din agenții”, a declarat Aytac Acikgoz, co-fondator și Director Departament de Dezvoltare, Need Tour România.

„Pachetele noastre sunt adaptate pentru nevoile turiștilor. Suntem de părere că siguranța și confortul fiecărui client primează așa că am pregătit pentru acest sezon produse de lux accesibile. Avem în permanență promoții și oferte valabile în toate agențiile din țară. Analya a rămas destinația preferată a românilor, semn că și pentru acest an cererea este extrem de mare”, a declarat Mahaela Crăciun, General Manager Need Tour.

Primarul Emil Boc prezent la lansara zborurilor charter operate de Need Tour, a declarat la rândul său:

”Salut deschiderea unui nou zbor de către tour operatorul Need Tour. Acesta este extrem de binevenit și confirmă trendul din ultimii ani când tot mai mulți clujeni își petrec vacanțele în Turcia. Apreciez efortul tour-operatorului Need Tour, cresc oprtunitățile atât pentru clujeni cât și pentru compania care își mărește numărul de curse”.

Compania estimează că în 2018 peste 12.000 de clienți vor ajunge în Turcia prin patru curse charte, ce vor decola săptămânal din București, Cluj, Oradea și Suceava, și peste 3000 de pachete individuale, beneficiind astfel, de ofertele companiei, specializată în incoming în Antalya, Kusadasi, Bodrum și Marmaris.

Need For Fest 2018

O altă atracție în Antalya este evenimentul Need For Fest 2018, un festival de muzică și divertisment ce se desfășoară în perioada 30 aprilie-7 mai într-un resort de lux din Belek. Zeci de artiști urcă pe scenă seară de seară, timp de o săptămână. Turiștii îi pot vedea pe Julio Iglesias Jr, david Vendetta, Mohombi, Faydee, Burak Yeter, dar și patru vedete din România: Antonia, Lariss, Vanotek, Andreea D.

Peste 650 de camere au fost puse la dispoziția turiștilor pentru acest eveniment. daor 100 mai sunt disponibile în resortul de lux în care doritorii se pot relaxa în timpul zilei și se pot distra seară de seară la festivalul care strânge la un loc participanți din mai multe țări.

Anul acesta, au fost anunţate până în acest moment, un număr de 12 destinaţii turistice din 5 ţări de destinaţie (Egipt, Grecia, Spania, Turcia şi Tunisia), cea mai bine deservită, rămânând Antalya, cu 7 zboruri/săptămână, cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj.

În vara anului 2017, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj au fost operate zboruri turistice către 10 destinații de vacanță din 4 țări (Turcia, Grecia, Spania și Egipt). Cele mai multe chartere au fost către Antalya (Turcia), operate de către 6 companii aeriene, devenind astfel destinația preferată a pasagerilor care aleg să călătorească de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. În cifre această destinaţie de top a fost aleasă în anul 2017, de către 39.130 pasageri, însumând 47,5% din numărul total al pasagerilor realizat pe zborurile charter de la nivelul anului trecut. Spre deosebire de 2016, când s-au înregistrat 67.800 pasageri pe zborurile charter, în 2017, s-au înregistrat 82.700 pasageri, în creștere cu 22%.

Biroul de presă http://airportcluj.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*