Seri speciale de evanghelizare, la Dej

Seri speciale de evanghelizare, la Dej

Conform obiceiului, în fiecare an, la începutul lunii februarie, în cadrul Bisericii Penticostale nr.1 Dej are loc Săptămâna de Evanghelizare. În acest an, serile speciale se organizează în perioada 4-11 februarie, începând cu ora 18:00, în frumosul lăcaş de cult de pe strada 22 Decembrie 1989, vis-à-vis de Judecătoria Dej.

Timp de şapte zile, în fiecare seară, Cuvântul Domnului este rostit de pastori din Cluj-Napoca, Arad, Sibiu, Beclean şi Suceava. În prima seară, duminică 4 februarie în faţa unei săli arhipline (peste o mie de creştini, mulţi venind şi din judeţele vecine Sălaj şi Bistriţa Năsăud) a predicat pastorul Gabi Zegrean din Beclean, iar partea muzicală a fost susţinută de fraţii Ursan din Cluj-Napoca. Vineri, 9 februarie, invitat este preşedintele Cultului Penticostal din România, pastorul Moise Ardelean, din Arad.

Programul este unul special în care slujeşte corul bisericii, împreună cu alte formaţii de muzică creştină şi invitaţi care vorbesc din Cuvântul lui Dumnezeu. Astfel de seri de evanghelizare au avut loc zilele trecute şi la Biserica Baptistă “Biruinţa” (pastor Laurenţiu Leonaş) din localitatea Nima, comuna Mintiu Gherlii.

SZ.Cs.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*