Poliția, alături de copii

Poliția, alături de copii

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și din cadrul Compartimentului de Relații Publice au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, două activități de informare și prevenire a criminalității cu elevii școlilor gimnaziale din localitățile Chiuiești și Rugășești.

Activitățile se înscriu în proiectul „Poliția alături de noi”, derulat în școlile gimnaziale din Chiuiești, Rugășești, Câțcău, Vad, Cășeiu și alte două școli din municipiul Dej.

În cadrul proiectului, ce are ca scop prevenirea implicării elevilor în comiterea de fapte antisociale, sunt desfășurate activități de informare în domeniul siguranței în mediul on-line, bullying-ului, violenței și siguranței rutiere. Activitatea finală va fi un concurs de educație rutieră, în poligon, organizat la sfârșitul lunii martie, la Chiuiești. Tot atunci copiii vor putea vizita standurile ce vor fi pregătite pentru ei de polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Biroului Rutier Dej și jandarmi.

D.S.F.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*