PROTEST în Piaţa Victoriei faţă de solicitarea de revocare a procurorului-şef al DNA

PROTEST în Piaţa Victoriei faţă de solicitarea de revocare a procurorului-şef al DNA

Câteva mii de persoane au protestat duminică seara, în Piaţa Victoriei, faţă de solicitarea de demitere a şefei DNA şi au cerut demisia ministrului Justiţiei, iniţiatorul acestui demers.

Manifestanţii au scandat „Demisia”, „Tudorele, nu uita, va veni şi ziua ta!”, „Jos comunismul!” sau „Nu suntem o naţie de hoţi” şi au adus pancarte cu mesaje precum „Susţinem DNA şi o justiţie independentă! Codruţa, keep it up!” – a transmis Mediafax.

Jandarmii au montat garduri de protecţie în zonă.

Duminică seara, în Bucureşti s-au înregistrat minus 5 grade Celsius şi a nins. Organizarea protestului s-a făcut pe reţelele de socializare.

„Ministrul justitiei, Tudorel Toader a decis, fara sa aduca argumente, declansarea procedurii de revovcare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Da, stim, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toaca banii romanilor si vor sa traiasca linistit cu asta. Apropos, in 2016, DNA, doar in dosarele de mare coruptie, a urmarit recuperarea sumei totale de 667 milioane euro. Adica bani furati de la romani de catre corupti. NU RENUNTAM, nu acceptam un abuz facut o gasca de infractori . Duminica ne vedem in fata la Guvern pentru a cere demisia ministrului inJustitiei”, se arată pe pagina de socializare a evenimentului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*