Presa, despre Liviu Dragnea, candidatul PSD la Președinție

Presa, despre Liviu Dragnea, candidatul PSD la Președinție

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, duminică seară, despre posibilitatea ca la congresul PSD să se discute despre viitoarele alegeri prezidenţiale şi, respectiv, despre o candidatură a liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea, anunță ANTENA3. „În ceea ce priveşte alegerile – avem două rânduri de alegeri, europarlamentare şi prezidenţiale, în 2019 – este normal ca un partid să se gândească la aceste două rânduri de alegeri, să vedem cum ne pregătim pentru cele două rânduri de alegeri, dar eu cred că a discuta despre candidatul la prezidenţiale este prematur.

Proiectul Dragnea președinte , căci acesta este filmul scris de consultanți, a căzut în cap, susține EVENIMENTUL ZILEI. Scenaruiul era simplu. Trebuia întârziat totul- tunse codurile penale, legile Justiției, lansate perdele de fum cu salariile și pensile mărite, acuzată UE că ne-a distrus industria și agricultura- până când Dragnea devenea președinte. Ajuns la Cotroceni, șeful PSD ar fi intrat automat într-o perioadă de imunitate și ar fi căpătat, pe lângă decizia în Guvern, unde are omul său, alte prerogative importante, precum numirile la SRI și SIE. Dar alegerile prezidențiale sunt în 2019, când orice poziție, cu Kovesi în funcție dar cu presiuni de revocare sau cu Kovesi revocată dar apărată la baionetă de Iohannis, Dragnea va fi în postura lui Usain Bolt cu o bilă legată de picior la startul cursei de 100 de metri garduri. Pe șleau, și-a tras un glonț în picior cu inconștiență.

După ce a anunțat candidatul PSD la Președinție, Viorica Dăncilă anunță și autostrăzi și avioane fără număr, constată COTIDIANUL. Premierul Viorica Dăncilă a promis duminică seara realizarea a 350 de kilometri de autostradă până în 2020, dintre care 60 anul acesta, și achiziționarea altor 27 de aeronave pentru Tarom. „Anul acesta ne-am propus 60 de kilometri de autostradă, şi îi vom face. Iar până la sfârşitul anului 2020 vom face cei 350 de kilometri de autostradă pe care îi avem incluşi în program. Mai mult, vom achiziţiona încă 27 de nave Tarom. Am achiziţionat deja trei, vom mai achiziţiona până la sfârşitul anului 2020”, a spus Dăncilă.

Întrebată dacă ministrul Transporturilor, Lucian Şova, va răspunde cu funcţia, în cazul în care nu vor fi realizaţi cei 60 de kilometri de autostradă, Viorica Dăncilă a răspuns afirmativ. „Categoric, da. Avem etapizat programul, cu termene, şi fiecare va trebui să răspundă de termenul respectiv, de etapa care trebuie îndeplinită”, a spus Dăncilă.

Nu numai coafura ci și mentalitatea o cazează pe Viorica Dăncilă în tabăra gospodinelor luate de pomană sau din greșeală de la cratiță, susține NAȚIONAL. Prim-ministra lui Dragnea s-a întors ”total” dezamagită din prima sa vizită efectuată la Bruxelles în noua sa calitate. Dezamăgire provocată de ”imaginea externă negativă a României” și accentuată de ”întrebările negative” care i-au fost puse în cadrul întâlnirilor oficiale avute. Ca să dreagă situația pe viitor, Viorica Vasilica Dăncilă a avut o idee demnă de Alexandrina Găinușe de exemplu (activista PCR susținută și promovată de Elena Ceaulescu în funcții de ministru și viceprim-ministru) sau de Susana Gâdea – alta celebră a epocii ceaușiste.

Ba care, în plus, aducea și la coafură cu contemporana noastră Dăcilă. “Le-am cerut tuturor liderilor europeni ca atunci când vor informații să le ceară de la Guvernul României, să ia informații corecte, pentru că au existat foarte multe dezinformări și acest lucru a făcut ca opinia în ceea ce privește România să fie una nepliată pe realitate”, a vorbit, fără ea, gura distinsei noastre prim-ministre ”made în Teleorman”.

Altfel spus, hai să ne întoarcem la vremurile în care singurul adevăr era cel publicat în ”Scânteia” iar ”România pliată pe realitate” era descrisă, în alb-negru, în programele de două ore ale TVR. Probabil că modificările și consecințele evenimentelor din decembrie 1989 nu au răzbit până în fundu’ provinciei din care a ieșit recent madam Dăncilă, dar de așteptat era ca măcar cei 9 spre 10 ani petrecuți în Parlamentul European să-i fi destupat cucoanei, cât de cât măcar, mintea de gospodină trimisă de Dragnea în târgul occidental. Nu a fost să fie, după cum se vede.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*