”Marșul pentru Viață 2018”, la Dej

”Marșul pentru Viață 2018”, la Dej

Asociația “Stânca” în parteneriat cu Centrul de consiliere “M.A.M.A.” Dej si comunitatea locală, organizează Marșul pentru Viață 2018, cu tema  „O lume pentru viață”, eveniment ajuns la cea de-a VIII-a ediție la nivel național și cea de-a III-a ediție la Dej.

Organizat SÂMBĂTĂ, 24 MARTIE 2018, de la ora 12.00, Marșul pentru Viață 2018 va avea ca punct de pornire Parcul UM, Str. Ec Teodoroiu.

Românii din toate colțurile țării se unesc la 100 de ani de la Marea Unire în cadrul Marșului pentru Viață 2018 pentru a susține împreună principiile și valorile creștine pe care s-a construit România. România de azi și de mâine include copiii născuți și nenăscuți și este firesc să le acorde atenție și să le poarte de grijă.

Tema marșului este dată de faptul că scopul mișcării pro-viață este ca toți oamenii să valorizeze viața în mod firesc și că valorile pro-viață să fie recunoscute ca firești pentru om și societate – așa cum sunt în realitate.

Dorim să exprimăm clar că atitudinea pro-viață este normalitatea, nu se bazează pe ceva subiectiv, ci se întemeiază pe firescul lucrurilor. O lume normală este o lume în care unui copil i se dă șansa la viață și o lume în care o femeie în criză de sarcină este sprijinită să rezolve problemele cu care se confruntă.

În cadrul Marșului pentru viață 2018 va avea loc evenimentul MĂMICĂ ÎN ANUL CENTENARULUI și premierea CONCURSULUI DE PANCARTE ale școlilor și o TOMBOLĂ pentru pancartele individuale.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*