Şcoală de primavară, social-democrată, la Măguri Răcătău

Şcoală de primavară, social-democrată, la Măguri Răcătău

Pentru că viitorul se naște din educație, iar social-democrația sprijină și încurajează dezvoltarea acestei valori, TSD Cluj a organizat în perioada 23-25 martie 2018, în localitatea clujeană Măguri-Răcătău, „Școala Politică de Primăvară”, eveniment la care au participat tineri social-democraţi din Cluj-Napoca, Turda, Dej, Câmpia Turzii, Gherla, Băișoara, Valea Ierii şi din alte localităţi.

Potrivit comunicatului remis presei, la „Școala de Primăvară” au fost invitați doi cunoscători ai mediului politic, un jurnalist cu state vechi în presa clujeană şi un politolog.

„De asemenea, i-am avut ca invitați speciali pe colegii noștri, deputatul Horia Nasra, senatorul Vasile Ilea şi fostul preşedinte executiv al TSD Cluj, Alin Danci. Pe lângă seminarul prezentat de invitaţi, am avut deosebita plăcere să asistăm la prezentarea platformei SD1893, o platformă care își dorește să ofere educația de stânga” a declarat Vladimir Dan, preşedintele TSD Cluj.

“Aerul curat de munte și peisajul pitoresc s-au îmbinat perfect cu seminarul şi socializarea care a întrunit peste 70 de tineri social democrați din județul Cluj și a legat strânse prietenii între aceștia și invitați” a mai completat secretarul general al TSD Cluj, dl. Marco Pop.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*