Budokan Ryu, din nou pe podium

Budokan Ryu, din nou pe podium

Pentru sportivii Budokan Ryu, ultimele două weekenduri au fost pline de activități, mai precis pentru grupele de performanță pentru copii. La sfârşitul săpămânii trecute a avut loc CAMPIONATUL NAȚIONAL DE KARATE WUKF PENTRU COPII, competiție organizată sub egida Federației Române de Karate WUKF la Sighișoara, unde CS Budokan Ryu a participat cu 5 sportivi pentru această categorie de vârstă.

Competiția a avut o participare foarte bună, astfel nu mai puţin de 69 de cluburi afiliate s-au înscris cu un număr total de 652 de sportivi. Timp de două zile, aceștia au concurat atât la individual cât și la echipe, atât la probele de kata cât și cele de kihon și kumite.

Sportivii dejeni au reușit să obțină rezultate bune la acest concurs, astfel SFECHIȘ ALISIA a obținut medalie de bronz la proba de kumite individual feminin, copii 9 ani. SZEKELY MARKUS s-a clasat pe locul IV la proba de kumite individual masculin 10 ani. SFECHIȘ ALISIA ȘI POP ANA MARIA au obținut de asemena locul IV la proba de kumite echipe rotativ feminin 9-10 ani, iar POP ANA MARIA, CÂMPAN DAN și NEMETI MĂDĂLINA au reușit să ajungă până în optimi.

De asemenea în perioada 24-25 martie a avut loc la Târgu Mureș „ Cupa Dragon Do la Karate WUKF”, organizată sub egida aceleași federații, unde aceiași sportivi au reușit să obțină o medalie de aur, una de argint și două de bronz:

SFECHIŞ ALISIA – medalie de aur

NEMETI MADALINA – medalie de argint

POP ANA MARIA  – medalie de bronz

CAMPAN DAN – medalie de bronz

Toate medaliile au fost obținute la probele de kumite individual.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*