Acțiune de curățenie în Dej

Acțiune de curățenie în Dej

Angajați ai Primăriei Municipiului Dej și beneficiari ai venitului minim garantat au participat ieri 4 aprilie , la acțiunea „Împreună pentru un oraș mai curat” organizată de Primăria Municipiului Dej.

Demarată în cursul dimineții, activitatea a constat în ecologizarea a 14 zone din oraș: zona Bungăr către Orizont, cimitir Dealul Florilor, aleea de legătură str. Crișan cu str. Țibleșului, zona digului către parcul de skateboard, zona digului din cartierul 1 Mai, aleea pietonală între str. 1 Mai și cimitirul Dealul Florilor, zona străzii Bistriței, izvor, str. Nicolae Iorga și Nicolae Titulescu, parc Centrul Cultural ”Arta, parc Centrul Turistic, alee acces Parcul Mare, Aleea Primăverii str. Bisericii, Triaj, cimitir Mulatău, Competrol, Parcul Mare zona pieței agroalimentare.

În urma acțiunii au fost colectați aproximativ 400 saci deșeuri care au fost preluați de către Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Compania de Salubritate Bratner Vereș.

„A fost o acțiune utilă atât pentru menținerea curățeniei cât și dezvoltarea spiritului civic în rândul nostru, al tuturor și consider că este de datoria noastră să menținem curățenia în oraș, zi de zi, pentru ca orașul să fie așa cum ni-l dorim” – a declarat primarul Morar Costan, la finalul acestei acțiuni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*