Elevi ai Școlii „Avram Iancu” Dej, pe primele 3 locuri la Concursul „Emil Palade”

Elevi ai Școlii „Avram Iancu” Dej, pe primele 3 locuri la Concursul „Emil Palade”

La Şcoala Gimnazială ,,Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca s-a desfăşurat, recent, etapa judeţeană a Concursului Şcolar Naţional de Biologie ,,George Emil Palade”, concurs organizat anual de către Ministerul Educaţiei Naționale, Asociaţia Profesorilor de Biologie ,,Ecoterra” – Prahova şi Editura Didactica Publishing House.

Concursul se adresează elevilor din clasele a V-a şi a VI-a din învăţământul de stat şi privat din România, iar comisia profesorilor evaluatori ai concursului național, numită prin decizia Inspectoratului Județean Cluj, a fost condusă de dna prof. dr. Kerekes Adelhaida, inspector școlar de specialitate.

La actuala ediție a IV – a, au participat 83 de elevi, însoţiţi de profesorii îndrumători şi de părinţi, și care au provenit din 12 unităţi de învăţământ din judeţul nostru: Liceul Teoretic ,,Nicolae Bălcescu”, Liceul Teoretic ,,Avram Iancu”, Liceul Teoretic ,,Gheorghe Șincai”, Liceul Teoretic ,,Prodeo”, Liceul Creștin Baptist ,,Emanuel”, Școala Gimnazială ,,Iuliu Haţieganu”, Școala Gimnazială ,,Ion Creangă” Școala Gimnazială ,,Octavian Goga”, Școala Gimnazială ,,Traian Dârjan” (Cluj – Napoca), Liceul Teoretic ,,Octavian Goga” Huedin și Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Dej.

Spre mândria dejenilor, primele 3 locuri au fost ocupate de elevii Școlii Gimnaziale ,,Avram Iancu” Dej, pe care îi felicităm din tot sufletul pentru rezultatele excepționale pe care le-au obținut și care au fost următoarele:

Matei Răzvan, clasa a VI-a A – premiul I- calificat la faza națională
Zbanț Florin, clasa a VI-a B – premiul II
Mircea Bianca – clasa a VI-a A – premiul III
Domșa Aida – clasa a VI-a B – Mențiune
Barbu Alesia – clasa a VI-a B – Mențiune
Prodan Robert – clasa a VI-a B – Mențiune
Șongot Ștefan – clasa a VI-a B – Mențiune
Mamolia Alexandru – clasa a VI-a A – Mențiune

Felicitări elevilor și doamnei profesoare Cristina Dascălu, care i-a pregătit! De asemenea, felicitări și mult succes elevului Matei Răzvan, care va reprezenta județul Cluj la nivelul clasei a VI-a la etapa națională a Concursului ”George Emil Palade”.

M.V.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*