Vacanțe ieftine. Pachete promoționale pentru toamnă

Vacanțe ieftine. Pachete promoționale pentru toamnă

Sezonul estival este pe sfârşite, iar hotelierii vin cu pachete promoționale care mai de care mai atractive. De exemplu, la un hotel de patru stele din stațiunea Mamaia, turiștii au parte, pe lângă cazare, și de piscină interioară, jacuzzi și tratamente relaxante.

Preţul unui astfel de pachet va fi 1.100 de lei, faţă de 4.200 de lei în prezent. Şi la un hotel de trei stele reducerile sunt semnificative. Pentru un sejur în pensiunile care asigură o singură masă pe zi, dar și la unele hoteluri, turiştii vor plăti pentru trei nopţi de cazare 780 de lei pentru o cameră dublă, faţă de 2.000 de lei în prezent. Alte unităţi de cazare vor avea preţuri şi mai mici.
În acesta perioadă turiştii plătesc pentru trei nopţi de cazare pentru acestă cameră 1.400 de lei. După jumătatea lunii septembrie vor plăti 450 de lei.

Unii dintre turiști spun că ar vrea să revină și în toamna pentru că nu mai este așa mare agitație ca în plin sezon estival, dar și prețurile reduse îi atrag.

În stațiunile din sudul litoralului prețurile vor fi ceva mai mici. În Eforie Nord, la un hotel de patru stele, două persoane vor plăti 918 lei pentru trei nopţi de cazare. În Venus, turiştii vor plăti pentru aceeaşi perioadă 644 de lei la un hotel de trei stele.

sursa: digi24.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*