Șase sute de dejeni la acțiunea „Let’s Do It, Romania!”

Șase sute de dejeni la acțiunea „Let’s Do It, Romania!”

Municipiul Dej s-a numărat printre oraşele care au răspuns mobilizării generale prilejuite de Ziua Curăţeniei Naţionale, în cadrul proiectului „Let’s Do It, Romania!”. Un proiect care anul acesta s-a realizat în context global în 150 de țări simultan sub numele de ”World Cleanup Day”.

Desfăşurată în data de 15 septembrie, acțiunea de curățenie, a demarat la ora 8:00 prin întâlnirea voluntarilor în fața Primăriei Municipiului Dej.

La acţiune au participat aproape 600 de voluntari care au igienizat diferite zone din municipiu: Pădurea Bungăr, Mulatău, Valea Tărpiului, dig, Ocna Dej. Voluntarii implicați în activitate au colectat peste 1100 saci de deșeuri.

Evenimentul s-a realizat cu sprijinul Companiei Brantner- Vereş care a asigurat colectarea şi transportul sacilor de deşeuri.

„Şi de această dată a fost o acţiune încheiată cu succes, în care administrația locală s-a implicat punând la dispoziție saci, mănuși, mijloace de transport. Am reuşit să demonstrăm că dejenii se mobilizează în folosul comunităţii dând un exemplu pozitiv, care ar trebui urmat nu numai cu ocazia Zilei Curăţeniei Naţionale, ci în fiecare zi. Felicitări tuturor participanţilor pentru implicare” – a declarat primarul Costan Morar la încheierea acțiunii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*