Propagandă pentru Referendum,  în școli publice

Propagandă pentru Referendum, în școli publice

În școlile publice din România au început să fie răspândite, cu acordul conducerii, materiale de propagandă pentru Referendumul care are ca scop modificarea Constituției prin redefinirea noțiunii de familie, scrie portalul EducațiePrivată.ro.

Mai mulți părinți au sesizat această situație. Potrivit acestora, părinții sunt abordați de preoți, în mod direct, în incinta școlii, și sunt sfătuiți să se prezinte la referendumul care va avea loc în 6-7 octombrie.

Reamintim că, potrivit legii, ”în incinta unităților de învățământ preuniversitar sunt interzise crearea și funcționarea oricăror formațiuni politice, desfășurarea activităților de propagandă politică și prozelitism religios”.

Referendumul, indiferent ce subiect ar avea, este un eveniment politic, iar conținutul pliantelor este, de fapt, material de campanie electorală.

În măsura în care mai aflați despre astfel de incidente și le puteți proba cu fotografii sau înregistrări video, sunteți invitați să le semnalați la adresa cancelarie@educatieprivata.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*