„Promenada Inimilor” – ediția 2018

„Promenada Inimilor” – ediția 2018

Rotary Club Dej și Primăria Municipiului Dej a organizat și în acest an o acțiune în cadrul proiectului „Promenada Inimilor”, eveniment care își propune să încurajeze cetățenii să facă mișcare, ca mijloc de prevenire a bolilor cardiovasculare. Acțiunea face parte dintr-un amplu program implementat de District 2241 Rotary România și Republica Moldova împreună cu Fundația CardioPrevent, membru al Forumului Naţional de Prevenție și Fundația Română a Inimii.

Pentru a marca Ziua Mondială a Inimii, celebrată în fiecare an pe data de 29 septembrie, actuala ediție, a „Promenadei Inimilor” s-a desfășurat duminică, 30 septembrie, pe un traseu lejer, cu pornire din Piața Bobâlna, pe câteva din străzile orașului.

La invitația lansată de RC Dej și de președintele clubului, Vasie Pop, au răspuns numeroși dejeni, care au parcurs traseul stabilit, alături de rotarieni, de primarul Costan Morar, de consilieri locali, tinerii de la Interact Club Dej și toți cei care au mai participat și la edițiile anterioare.

Inţiat de Fundaţia Irlandeză a Inimii şi implementat deja în peste 10 ţări europene, “Promenada Inimilor” s-a bucurat de succes și în România, unde programul a fost lansat în 2013.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*