Se modernizează terenul de fotbal „Obor”

Se modernizează terenul de fotbal „Obor”

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a aflat vineri în Dej, prilej cu care s-a întâlnit cu primarul Costan Morar și a participat la o conferință de presă. De asemenea, a vizitat terenul de sport „Obor” și Stadionul Municipal.

În cadrul întâlnirii de la primărie s-au purtat discuții despre situația fotbalului la Dej și modalitatea prin care FRF l-ar putea susține, prin implementarea unui proiect de parteneriat. Principalul scop al acestui parteneriat ar viza amenajarea terenului din Obor, cu suprafață de gazon artificial și utilitățile aferente desfășurării, în bune condiții, a activităților sportive cu interes zonal.

”Vizita domnului Răzvan Burleanu la Dej este una binevenită, în condițiile în care primăria a preluat clubul de fotbal „Unirea” din dorința de a menține tradiția în fotbal a municipiului nostru și de a pregăti și a susține cât mai mulți copii care își doresc să facă fotbal. Nu este un lucru ușor având în vedere că trebuie să asigurăm resursa umană și cea financiară, astfel încât să putem continua în condiții optime și din punct de vedere al terenurilor, dar prin sprijinul Federației Române de Fotbal confirmat astăzi de Președintele FRF, avem toată convingerea că vom reuși, pentru că este vorba pe lângă susținerea echipei de seniori, de o investiție în echipele de juniori, o investiție în copiii noștri” – a declarat primarul Morar Costan după conferința de presă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*