Alegeri în Filiala USR Dej

Alegeri în Filiala USR Dej

Duminică, 18 noiembrie, în cadrul Adunării Generale a Filialei Uniunea Salvați România Dej s-a ales componența organelor de conducere, arbitraj și control, stabilindu-se totodată durata mandatelor acestora. Potrivit comunicatului remis presei, USR Dej are un birou format dintr-un președinte, șase vicepreședinți, o comisie de arbitraj (formată din trei membri) și un cenzor, pentru un mandat de 2 ani.
Componența organelor de conducere, arbitraj și control ale filialei locale USR Dej este următoarea:

Vasile Roman, Președinte
Ersek Tiberiu, Vicepreședinte
Haranguș Alexandrina, Vicepreședinte
Petruț Andreea Maura, Vicepreședinte
Petruț Sergiu Cristian, Vicepreședinte
Vălăsuțean Mihaela, Vicepreședinte
Zsembera Robert,Vicepreședinte
Deak Attila, membru în Comisia de Arbitraj
Ghețe Mircea, membru în Comisia de Arbitraj
Rusu Simion, membru în Comisia de Arbitraj
Ersek Gabriela, Cenzor

„În cele aproape 6 luni de la înființare, Filiala USR Dej a demonstrat că reprezintă pe plan local o alternativă viabilă la vechile partide postdecembriste, preocupate mai mult de promovarea intereselor proprii decât de cele ale cetățenilor. Încă de la înființare, USR Dej s-a poziționat în fruntea luptei anticorupție prin susținerea campaniei „Fără Penali în Funcții Publice” reușind să adune peste 2500 de semnături în mai putin de 45 de zile. De asemenea USR Dej s-a implicat activ în rezolvarea unor probleme ale comunității dejene. Astfel, în vara acestui an, ca urmare a sesizărilor primite de la mai mulți dejeni, cu privire la situația Parcului Balnear Toroc, situație care reprezenta un pericol pentru sănătatea vizitatorilor, USR Dej a cerut sprijinul domnului deputat USR Emanuel Ungureanu . În urma vizitei domniei sale la această locație , Direcția Sanitară s-a autosesizat, a efectuat un control și a dispus închiderea Parcului Balnear Toroc până la remedierea deficiențelor.
În acest moment, filiala noastră este implicată în rezolvarea altei probleme de interes pentru orașul nostru și-anume, închiderea vechiului depozit de deșeuri industriale a societății Someș SA, depozit aflat pe lista depozitelor de deșeuri neconforme pentru care România a primit o condamnare la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene. Suntem sprijiniți în acest demers de către un alt parlamentar USR, domnul senator Mihai Goțiu” – se mai arată în comunicat.
Dejenii sunt asteptați să semnaleze și alte probleme legate de oraș, fie pe pagina de facebook USR DEJ, fie pe adresa de email : dej@usr.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*