Mic dejun de Centenar, la „Univers T”!

Mic dejun de Centenar, la „Univers T”!

În această săptămână, “Univers T” pregăteşte un colţ românesc la micul dejun, cu bunătăţi autohtone, ca la bunica acasă, căci gustul copilăriei este cel pe care nu-l poţi uita niciodată.

Pentru a sărbatori Centenarul, “Univers T” vă îmbie să începeţi ziua în forţă cu pâine bătută, proaspăt scoasă din cuptor, cozonaci calzi, covrigi, jumări, cartaboşi, tobă, cârnaţ afumat, sorici şi slănină cu ceapă roşie. Pentru desert nu uitaţi să vă îndulciţi cu o ciocolată cu rom şi cu eugeniile copilăriei.

Puteţi să vă bucuraţi de acest mic dejun copios în fiecare dimineaţă, între orele 7 şi 10, în restaurantul “Univers T”, până în 3 decembrie 2018.

Restaurantul Univers T este un loc special, în care eleganța și buna dispoziție sunt la ele acasă. Ospitalitatea și atmosfera caldă a restaurantului deconectează oaspeții de la grijile cotidiene, răsfățându-le plăcerile și gusturile.
Calitatea servirii și rafinamentul preparatelor sunt garantate de tradiția de peste 25 de ani, timp în care Restaurant Univers T a devenit un nume de referință pe harta gastronomiei din Cluj-Napoca(P).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*