S-a lansat competiția  EntrepreNation CityStart, destinată liceenilor și studenților  pasionați de business.

S-a lansat competiția EntrepreNation CityStart, destinată liceenilor și studenților pasionați de business.

Facultatea The Entrepreneurship Academy (EA), împreună cu Banca Transilvania, lansează competiția națională EntrepreNation CityStart, destinată liceenilor și studenților din anul I care sunt pasionați de business.

Competiția are loc în perioada decembrie 2018 – aprilie 2019 în Iași (8 decembrie), Galați (8 decembrie), Sibiu (19 ianuarie), Cluj-Napoca (26 ianuarie) și Timișoara (26 ianuarie).

Timp de 4 luni, participanții vor intra într-un program de mentorat și antreprenoriat susținut de echipa EA, pentru a implementa și testa ideile de afaceri generate în timpul competiției. Câștigătorii vor primi burse de studiu la EA, în valoare de 50.000 de euro, și accesul într-un program antreprenorial concentrat.

În fiecare dintre cele cinci orașe în care se va desfășura competiția, antreprenori cu experiență vor fi alături de participanți.

Echipele câștigătoare vor fi anunțate în luna aprilie 2019, după care acestea vor intra într-un BootCamp, un program antreprenorial de 7 zile. Fiecare câștigător va avea la finalul programului un plan de business viabil, pe care-l va implementa având la dispoziție întâlniri de mentorat cu studenții și antreprenorii din rețeaua academiei.

Tinerii care doresc să se înscrie, o pot face gratuit, prin completarea unui formular de participare disponibil pe pagina de Facebook TheEntrepreneurshipAcademy sau pe site-ul http://www.entrepreneurship-academy.ro/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*