Mesajul primarului municipiului Dej cu ocazia Anului Nou

Mesajul primarului municipiului Dej cu ocazia Anului Nou

Am ajuns la finalul unui nou an, anul 2018. A fost un an în care fiecare dintre noi am dorit să realizăm lucruri frumoase pentru familia noastră, comunitatea noastră.
Am avut parte de foarte multe provocări, de situații care ne-au pus încrederea și tenacitatea la încercare. Cu toate acestea dorința de a ne dezvolta pe toate planurile, ne-a făcut să reușim.
Împreună am reușit să ducem lucrurile începute la bun sfârșit, să începem proiecte noi, să ne punem în valoare municipiul și să pregătim viitorul copiilor noștri.
Acum,înainte de finalul acestui an, gândurile noastre, unitatea și forța noastră ca și comunitate, sprijinul și dorința fiecăruia de a ne dezvolta orașul, ne dau puterea de a continua tot ceea ce am început, de a crede în noi și în viitorul municipiului nostru.
Vă doresc din suflet ca anul 2019 să vă găsească alături de cei dragi, să fie pentru toți un an cu mai multe realizări pe toate planurile, să vă aducă sănătate, împlinire și puterea de a fi mai încrezători, mai uniți și înțelegători unii cu alții.

La mulți ani și un An Nou fericit, dragi dejeni!
Primar
Morar Costan

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*