Încep înscrierile în “Rabla Clasic” şi “Rabla Plus”

Încep înscrierile în “Rabla Clasic” şi “Rabla Plus”

Mâine, 12 aprilie, încep înscrierile în programele “Rabla Clasic” şi “Rabla Plus”. Cei interesaţi pot beneficia de prima de casare de 6.500 lei, la care se pot adăuga bonusuri de 1.000 sau 1.700 lei, în funcţie de maşina achiziţionată.

„Am hotărât acum două săptămâni ca ITP să fie scos din ghidul de finanţare, astfel încât tot ce e vechi de care nu ne mai putem folosi, dar care are capacitatea să fie reciclat să poată fi reciclat. Am promis data de 5 pentru lansarea proiectului şi a programului Rabla, dar scoţând ITP şi respectând legea a trebuit să întârziem câteva zile, dar cred că totuşi românii se bucură că azi noi lansăm cel mai longeviv program guvernamental”, a afirmat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, citată de Agerpres. Ea şi-a exprimat speranţa ca suma prevăzută în buget, de 350 de milioane de lei, care ar ajunge pentru pentru circa 35.000 de prime de casare, să poată fi dublată.

Şi în acest an va fi păstrată prima de casare de 6.500 lei, la care se poate acumula în funcţie de motoare, un ecobonus de 1.000 de lei, sau de 1.700 lei pentru cele hibrid. Totodată, se va menţine ecobonusul de 10.000 de euro pentru achiziţionarea unei maşini nepoluante, 100% la sută electrice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*