Senatorul PSD Şerban Nicolae își dorește Preşedinţia României!

Senatorul PSD Şerban Nicolae își dorește Preşedinţia României!

Senatorul PSD Şerban Nicolae şi-a anunţat, în şedinţa Comitetului Executiv de joi, dorinţa de a candida la alegerile prezidenţiale.

Referitor la aceste alegeri, Codrin Ştefănescu a anunţat că Olguţa Vasilescu, Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, Eugen Teodorovici şi Gabriela Firea sunt printre numele vehiculate în interiorul PSD pentru prezidențiale. „Candidatul partidului la prezidenţiale va ajunge în turul doi“, a mai spus fostul secretar general al PSD.

De asemenea, social-democraţii au decis, joi, în Comitetul Executiv să organizeze Congresul pentru alegerea preşedintelui, preşedintelui executiv şi a secretarului general pe 29 iunie. Propunerea lui Paul Stănescu pentru amânarea Congresului din 29 iunie a fost respinsă de liderii PSD în reuniunea CEx.

Totodată, niciun lider, în afară de preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, nu şi-a anunţat candidatura pentru şefia formaţiunii la Congresul extraordinar. De asemenea, statutul va fi modificat în aceeaşi zi cu Congresul, în sensul alegerii funcţiilor de conducere ale PSD prin delegaţi, mergându-se pe acelaşi număr de delegaţi care au fost la Congresul anterior, au explicat surse ale formaţiunii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*