Alegeri  în USR Cluj

Alegeri în USR Cluj

Delegații filialelor USR din județul Cluj au ales, sâmbătă, 29 iunie, o nouă structură a organelor de conducere, arbitraj și control. Iată care este componența organizației județene a USR Cluj:

Președintele USR Cluj – Cătălin Sălăgean
Vicepreședinți USR Cluj: Radu Molnar, Ovidiu Nistor, Cosmin Stoenoiu, Alexandra Nistor, Ciprian Doru Rigman, Carmen Țurcanu, Elena Muscă, Ionuț Răzvan Trif.

Membrii Biroului Județean al USR Cluj: Alexandru Emil Bot, Simona Laura Varga, Daria Maria Nicoară, Vasile Roman, Bogdan Petruțiu, Mihai Adrian Vădan.

Noul Birou județean are un mandat de 18 luni, ce expiră la 1 ianuarie 2021.

Membri în Comisia de Arbitraj: Marius Egry, Luciana Constantinescu, Ana- Maria Mihai, Alexandru Neicu, Samuel Mazilu.

“USR Cluj a ales sâmbătă noul Birou Județean care va trece filiala prin 3 rânduri de alegeri – prezidențiale, locale și parlamentare.

Membrii USR care și-au asumat un rol în noul for de conducere județean sunt conștienți de responsabilitatea pe care o au, dar sunt hotărâți să muncească și să livreze.

„În perioada următoare vom lansa competiția internă pentru desemnarea candidaților pentru alegerile locale. Procesul de selecție este unul transparent și democratic și oferă șanse oricărui membru USR de a ajunge pe listele de candidați la consiliul județean sau consiliul local în urma alegerilor preliminare din cadrul filialei.
Mulțumesc membrilor Biroului Județean care și-au încheiat mandatul pentru implicarea lor și pentru că au contribuit la rezultatul de la alegerile europarlamentare din 26 mai. Mergem mai departe!” a declarat Cătălin Sălăgean, Președintele USR Cluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*