Se modernizează drumuri și străzi în Cășeiu

Se modernizează drumuri și străzi în Cășeiu

Săptămâna aceasta, luni (1 iulie 2019), a fost semnat contractul de execuție lucrări pentru proiectul “Modernizare drumuri și străzi în localitatea Cășeiu, județul Cluj”, firma contractantă fiind SC SAMUSTEC SA.

Potrivit comunicatului transmis de Primăria comunei Cășeiu, valoarea proiectului este 5.859.448,30 lei (TVA inclus), obligația executantului fiind de a realiza, finaliza și întreține lucrarea. Proiectul este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, autoritatea contractantă fiind Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

„Prin acest proiect vor fi asfaltate 20 de străzi din localitatea Cășeiu, având o lungime totală de 7553,30 m. Termenul de finalizare al acestui obiectiv de investiție este de luna decembrie 2020.
În cel mai scurt timp va fi finalizată și documentația privind asfaltarea străzilor din localitatea Urișor, urmând ca și pentru acest obiectiv de investiție să fie demarată procedura de licitație publică” a anunțat primarul comunei, ing. Silviu Boldor, prin intermediul respectivului comunicat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*