În aproximativ 7 luni, dejenii vor avea un supermarket Kaufland!

În aproximativ 7 luni, dejenii vor avea un supermarket Kaufland!

Au început lucrările pentru construirea supermarketului Kaufland, pe strada Crângului (în zona din spatele benzinăriei OMV), pe o suprafață de 5 575 mp a anunțat primarul Morar Costan printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

„Iată că eforturile pe care le-am făcut pentru ca dorința dejenilor de a avea un magazin Kaufland la Dej se materializează și arată încă o dată că speculațiile vehiculate de-a lungul timpului pe această temă au avut în spate doar rea-voință. În tot acest timp, nu am renunțat în a face tot ceea ce depinde de mine pentru a duce la îndeplinire cerințele dejenilor și după nenumărate discuții cu reprezentanții firmei, până la urmă am reușit să îi conving și au acceptat zona la intersecția cu Ocna Dej, drumurile naționale și europene (în zona din spatele benzinăriei OMV).

A fost foarte de greu să îi conving pe investitori să construiască un astfel de supermarket la marginea orașului, deoarece planurile de extindere Kaufland prevăd ca în orașele cu o populație de sub 50.000 de locuitori, investițiile să se facă în zone locuite, cu vad comercial mare iar orașul nostru nu dispune de suprafața necesară conform acestor cerințe specifice ale investitorului care să permită amplasarea supermarket-ului cu tot ce presupune un astfel de obiectiv.
Așa cum știm cu toții pe parcursul realizării unor astfel de obiective de investiție complexe pot apărea, și apar, dificultăți ori blocaje, de aceea termenele transmise sunt unele estimate. Investiția este a firmei private, aceasta fiind cea care transmite autorității publice locale termenele pentru demararea lucrărilor, pentru finalizarea acestora și deschiderea propriu-zisă a magazinului, estimată peste aproximativ 7 luni.

Un lucru este cert. Lucrările au început iar dejenii au de anul acesta Kaufland în orașul lor, așa cum și-au dorit” – a scris primarul municipiului Dej pe rețeaua de socializare amintită.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*