Programul  „Rabla” şi „Rabla Plus”, a fost suplimentat

Programul „Rabla” şi „Rabla Plus”, a fost suplimentat

Comitetul de avizare din cadrul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat luni alte 167 de dosare de finanţare pentru Pentru Programul „Rabla” au fost acceptate 138 de dosare pentru 212 autovehicule şi trei contestaţii pentru patru autovehicule, iar pentru Programul „Rabla Plus” au fost acceptate 29 de dosare pentru 72 autovehicule dintre care 65 pur electrice şi şapte electrice hibride.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM (www.afm.ro), la secţiunile aferente Programelor „Rabla” şi „Rabla Plus”. „Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/dealerilor auto validaţi în Programele ‘Rabla’ şi ‘Rabla Plus’, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei”, menţionează AFM, într-un comunicat remis presei. pentru persoanele juridice şi a admis trei contestaţii.

Pentru Programul „Rabla” au fost acceptate 138 de dosare, pentru 212 autovehicule, şi trei contestaţii pentru patru autovehicule, iar pentru Programul „Rabla Plus” au fost acceptate 29 de dosare pentru 72 autovehicule dintre care 65 pur electrice şi şapte electrice hibride.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM (www.afm.ro), la secţiunile aferente Programelor „Rabla” şi „Rabla Plus”. „Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/dealerilor auto validaţi în Programele „Rabla” şi „Rabla Plus”, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei”, menţionează AFM, într-un comunicat remis presei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*