În weekend trecem la ora de iarnă!

În weekend trecem la ora de iarnă!

La sfârșitul acestei săptămâni, în noaptea de 26/27 octombrie, ora 4.00 AM devine ora 3.00 AM, adică trecem la ora de iarnă.

Pe lângă faptul că dormim o oră în plus și organismului o să îi trebuiască ceva timp să se obișnuiască cu noua oră, există și alte modificări care ne interesează.

Astfel, CFR Călători anunţă trecerea la ora de iarnă în activitatea de transport feroviar de călători, menţionând că aceasta nu modifică Mersul trenurilor aflat în vigoare.

În noaptea 26/27 octombrie, când ora 4 AM devine ora 3 AM, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4 AM vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale. Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4 AM., ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinaţie.

„Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de 27 octombrie 2019, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria şi Ucraina, trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare”, mai arată CFR Călători.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să sune la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului din staţii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*