Premii pentru un mediu curat!

Premii pentru un mediu curat!

„Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat” este un concurs al Asociației ECOTIC, organizat la nivel național și dedicat inițiativelor de protecție a mediului și conservare a resurselor planetei. Concursul are patru categorii, fiind invitate să se înscrie companii, instituții de învățământ, instituții publice și ONG-uri care au dezvoltat, începând cu luna octombrie 2018, proiecte dedicate protectiei mediului.

Data limită de înscriere a proiectelor este 25 noiembrie 2019, acestea urmând a fi evaluate de un juriu de specialitate. Votul final îl va avea însă publicul, prin intermediul paginii de Facebook Organizația ECOTIC.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 decembrie pe website-ul ECOTIC, premiile urmând a fi acordate în cadrul celei de-a unsprezecea ediții a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat.

Concursul este organizat cu sprijinul Ministerului Mediului, Eleven, Heineken, InfoCons, Hotnews, Cărturești, Oameni si Companii, România Pozitivă, Image Factory, CCIFER și Știri ONG.

Pentru mai multe detalii: www.premiilepentrumediucurat.ro

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006, care pune la dispoziție gratuit recipienți pentru colectarea separată a deșeurilor de echipamente electronice de mici dimensiuni și baterii, precum și preluarea gratuită a echipamentelor voluminoase de la sediul firmei sau de la domiciliu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*