Ilan Laufer a anunţat că lansează Platforma Social Liberală la Cluj

Ilan Laufer a anunţat că lansează Platforma Social Liberală la Cluj

Fostul social-democrat Ilan Laufer lansează săptămâna viitoare proiectul „România 10 în 10”, prin care propune un pact pentru creşterea veniturilor populaţiei şi eliminarea decalajelor faţă de statele din vestul Europei. El înfiinţează, totodată, Platforma Social Liberală, potrivit Mediafax.

„Vă rog pe fiecare dintre voi să îmi fiţi alături, acum mai mult ca oricând! Împreună cu Alexandru Ion Coita vom lansa săptămâna viitoare la Cluj-Napoca proiectul nostru pentru România. Proiectul-România 10 în 10- ne va duce acolo unde ne este locul, printre cele mai prospere 10 state europene! Vom propune un pact pentru creşterea veniturilor populaţiei şi eliminarea decalajelor faţă de statele din vestul Europei.

Vom avea ca prioritate renaşterea capitalului românesc şi o mult mai bună relaţie cu investitorii strategici. Vom crea cadrul legislativ pentru întoarcerea tuturor românilor din Diaspora care vor să îşi facă un viitor mai bun în ţara lor. Vom milita pentru un patriotism autentic, pornind de la valorile şi simbolurile acestui popor”, a scris Ilan Laufer, pe Facebook

El a anunţat, totodată, că lansează Platforma Social Liberală, unde aşteaptă aderarea „tuturor românilor oneşti şi patrioţi”: „A venit momentul să construim pentru România! Începem împreună!”, a completat Laufer.

Ilan Laufer a anunţat pe 27 noiembrie că demisionează din PSD, deoarece reforma în acest partid a început cu un „CEx paralel”. El consideră că lupta pentru reformarea formaţiunii este una care „a fost omorâtă încă din faşă”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*