Dezbatere publică la Primăria Dej

Dezbatere publică la Primăria Dej

MUNICIPIUL DEJ,
DIRECȚIA TEHNICĂ,
SERVICIUL DE URBANISM ȘI AMENAJAREA TERITORIULUI,
În conformitate cu prevederile legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și a Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, anunță
DEZBATERE PUBLICĂ – CONSULTAREA POPULAȚIEI
Cu privire la modificările aduse Regulamentului Local de Urbanism aferent P.U.G. municipiul Dej.

Aceste modificări sunt pentru zonele:
M. – ZONA MIXTĂ
subzona M.1., M.2., M.3., M.4.
L. – ZONA DE LOCUIT
Subzona L.1., L.2., L.3., L.4., L.6.

Precizăm că aceste modificări sunt oportune în vederea eliminării unor exprimări ambigue întâlnite în Regulamentul Local de Urbanism și datorită unor cerințe funcționale care să ducă la o dezvoltare urbanistică rațională a municipiului.
Aceste modificări au primit avizul cu nr. 188 din 05.11.2019 din partea arhitectului Șef al Județului Cluj, în urma consultării în cadrul Comisiei de Amenajare a Teritoriului și Urbanism.

Ședința de dezbatere publică va avea loc la Primăria municipiului Dej, sala de ședințe a Consiliului Local, miercuri 11 decembrie 2019, ora 12.
Documentația tehnică și referatul Serviciului de urbanism se pot consulta la sediul Primăriei municipiului Dej, camera 38.

Observațiile și sugestiile vor fi transmise în scris la sediul Primăriei municipiului Dej , pe site-ul Primăriei municipiului Dej www.primaria.dej.ro sau pe e-mail primaria@dej.ro până la data de 11.12.2019, ora 10.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*