Top 10 reviste pentru femei

Top 10 reviste pentru femei

Sunt foarte multe reviste pentru femei în România, care ne spun și ne învață cum să fim în pas cu ultimele tendințe în modă, cum să reușim pe plan personal și profesional, cum să ne petrecem timpul liber și multe alte lucruri interesante. Cele mai citite reviste pentru femei sunt prezentate în acest articol.

IOANA – este una dintre cele mai vândute și citite reviste pentru femei din România. Abordează aspecte din viața femeii moderne, precum moda, cosmetica, coafura, stil de viață sănătos, povești de iubire, rețete de bucătărie, psihologie de cuplu, sfaturi practice pe teme sociale, juridice, de creștere și educare a copilului, horoscop, turism românesc, precum și showbiz.

FORMULA AS – Este o revista care abordează credința, istoria, frumusețea și sănătatea cu ajutorul naturii, reportaje, precum și biografii ale oamenilor celebri, folclor și pop-rock, știri despre vedete și horoscop.

AVANTAJE – Este un ghid practic pentru schimbari in viata femeii, fie ca este vorba de cariera si dezvoltare personala, fie ca este vorba despre un nou look, o schimbare de atitudine, secrete de familie, iubiri si confidente, interviuri si reportaje, turism, sanatate, ghid de cumparaturi si concursuri.

UNICA –  este revista glossy, care apare lunar, pentru femeile puternice preocupate să se realizeze în viața personală, precum și pe partea profesională, interesate de frumusețe, modă și shopping.

TABU – „Cea mai curajoasa revista de femei”, care abordeaza subiecte tabu, interogatiile reprezentand interviul principal al revistei, interviuri cu femei „puternice”, care au reusit sa-si faca propriile cariere, pictoriale, care se regasesc si pe coperta, cu o vedeta si bineinteles dosarul cu subiecte „tabu”, despicate din toate punctele de vedere.

LUMEA FEMEILOR, o revista bilunară, dedicată femeii care este preocupată de familie și cămin, subiecte despre copii, sănătate, frumusețe și astronomie.

JOY – Adresată fetelor, dar și femeilor. O revistă cu sfaturi practice despre stiluri de machiaj, coafuri la modă, cei mai sexi pantofi, cele mai trendy rochii, cele mai hot pălării, stiluri, precum și știri și bârfe despre vedete.

COSMOPOLITAN – Vorbește deschis despre subiecte avangardiste și despre felul în care o femeie poate să fie ea însăși, prin ceea ce face și prin ceea ce o înconjoară și iți prezintă astrele, din punct de vedere al sincronizării cu jumătatea aleasă.

BOLERO – Dedicată cititoarelor între 18-25 de ani, independente, trendy, curioase despre ultimele noutăți în materie de modă, frumusețe, dragoste, sex și vedete, evenimente moderne, precum și ocazii de distracție.

ONE – „The One” ilustrează toate aspectele vieții femeii contemporane, cu stil și într-un spirit nou, precum și femeia de succes și sigura pe sine. Este un „manual” de modă, stil și lifestyle.

sursa: topfeminin.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*