Au început înscrierile pentru  Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Au început înscrierile pentru Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) organizează Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială – ediția a VII-a cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale. Evenimentul de anul acesta va avea loc în data de 17 martie 2020, la Ateneul Român și va fi găzduit de Andreea Marin – Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială. 

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială este singurul eveniment național ce recompensează performanța celor care lucrează în acest domeniu, ca parte a unei campanii prin care se urmărește punerea în valoare a profesiei de asistent social. Evenimentul reunește cu acest scop asistenți sociali, reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, politicieni precum si jurnaliști implicați în campanii sociale la nivel central și local. Nominalizații se vor putea înscrie – sau vor putea fi înscriși de către cei care cred în munca lor – între 13 ianuarie și 2 februarie (ora 16:00) la http://gala.cnasr.ro/, conform Regulamentului evenimentului.  Gala este despre noi, asistenții sociali, așa că haideți să arătăm cât de nobilă este profesia noastră și ce rezultate frumoase avem, cu gândul că vor fi un model și poate un reper pentru mulți alții!

Viitorul se construiește astăzi, aici! Este mai mult decât o sintagmă, este mai mult decat un îndemn motivațional, este o realitate! Ceea ce noi vedem și ceea ce trăim astăzi este realitatea simțită și gândită cu mulți ani în urmă, când am îndrăznit să visăm pentru profesia noastră, când am îndrăznit să privim dincolo de zid, dincolo de bariere. Gândurile, emoțiile și faptele noastre pot modela viitorul! spune Doru Buzducea, preşedintele Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR).  

La Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială se vor acorda: Premiul asistentul social al anului 2019; Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului; Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi; Asistentul social din domeniul sănătate/ servicii medicale; Asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanei private de libertate; Asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost; Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijirii la domiciliu; Asistentul social din domeniul combaterii discriminării/ minorităţi; Asistentul social din domeniul incluziunii sociale/ economie socială; Asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare; Asistentul social din domeniul prevenirii/ reducerii riscurilor asociate infecţiei cu HIV, consumului de droguri şi exploatării sexuale; Premiul pentru jurnalism; Premiul politicianul anului; Premiul instituţia anului; Premiul personalitatea anului 2019 în promovarea educaţiei şi formării în asistenţa socială; Premiul de excelenţă pentru promovarea profesiei liberale de asistent social; Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale; Premiul pentru cea mai activă sucursală a CNASR. 

Colegiul Național al Asistenților Sociali reprezintă interesele profesiei de asistent social și acționează prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia și pentru ridicarea prestigiului ei în cadrul vieții sociale.

Pentru informații suplimentare, persoana de contact este Aida Boldeanu, cnasr@cnasr.ro 

www.cnasr.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*