Flăcările au mistuit casa unei familii din Ocna Dej

Flăcările au mistuit casa unei familii din Ocna Dej

Un incendiu puternic a avut loc miercuri după-masa, în cartierul dejean, Ocna Dej.

Clipe TERIBILE la Ocna Dej! Flăcările au mistuit casa unei familii în timp ce dormeau, sursă foto: ISU Cluj

Potrivit comunicatului ISU Cluj, două autospeciale pentru stins incendii, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 15:30, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit situată pe strada Pițigoilor, din Ocna Dej.

Până la sosirea pompierilor, flăcările au cuprins aproape în totalitate imobilul, de circa 40mp. Localnicii au reușit să evacueze din casa aflată în flăcări doi adulți și o fată de 15 ani, care suferiseră arsuri și care, conform informațiilor furnizate de la fața locului, dormeau în timp ce s-a produs nenorocirea.

Echipajele de prim ajutor le-au acordat îngrijiri medicale celor trei care, au fost conștienți și cooperanți, precum și unei alte femei care a intrat în casă și i-a găsit dormind pe cei trei.

Echipajele SMURD au transportat la spital fata de 15 ani, care a suferit arsuri de gradul III la nivelul mâinilor și picioarelor, și un bărbat care a suferit arsuri la nivelul capului. Echipajul SAJ a transportat la spital cele două femei care, se confruntă cu afecțiuni ușoare datorate arsurilor.

Potrivit ISU Cluj, imobilul a fost distrus în totalitate de flăcări, iar din cercetările preliminare se pare că focul a pornit de la un scurt-circuit electric.

foto: monitoruldecluj.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*