Campania umanitară „Adoptă o mamă” ajunge și la Cluj

Campania umanitară „Adoptă o mamă” ajunge și la Cluj

„Adoptă o mamă!”. Este mesajul unei asociaţii care şi-a pus în gând să împlinească speranţele unor femei care nici nu îşi mai permit să viseze. Vin din comunităţi în care bărbaţii fac legea. Cu pumnii, cu picioarele şi cu vorbe aspre. Cine adoptă o astfel de mamă poate să schimbe câteva vieţi. Au la îndemână dorinţele mamelor singure.

Campania umanitară ”Adoptă o mamă!”, inițiată de Mirela Retegan în toată țara, se întâmplă și la Cluj, în perioada 13 februarie-19 martie.

Pe 15 martie, la Casino, are loc un eveniment special care va reprezenta un moment de răsfăț oferit în dar, de comunitatea Mamprenoarelor, tuturor femeilor pentru care luna martie nu a înseamnat niciodată luna femeii. Vor fi momente artistice, un loc unde mamele pot machiate și coafate, prânz, un loc amenajat special pentru copii și multe alte surprize.

Cum puteți adopta o mamă? Pregătiți un pachet care să conțină orice lucru nou pe care îl considerați util unei femei, fie că este vorba de un parfum, o bluză, o eșarfă, o fustă sau o cremă de față, și duceți-l într-unul din punctele de colectare: strada Câmpului nr.7, Strada Baba Novac nr. 17, Strada Dostoievski nr. 26-28 sau pe Aleea Valeriu Bologa, nr 3.

Evenimentul ajunge la a 5-a ediție, iar anul acesta se desfășoară în parteneriat cu comunitatea Mamprenoarelor și The Woman.

Puncte de colectare:

Cluj-Napoca:

• Silma Optic – Strada Câmpului nr 7
• La Maison du Savon de Marseille – Strada Baba Novac nr.17
• Sediul Libero Events – Strada Dostoievski nr.26-28, clădirea B etaj 2
• Four Reasons Academy and Beauty Salon- Viva City, Aleea Valeriu Bologa, nr 3, la parterul blocului albastru (lângă Iulius Mall)

Florești: sediul ACR Contafisc – Strada Tăuțului, nr. 89A, ap. 4

Belgia:

• Bruxelles – Eugenia Hazazup – Avenue Paul Hymans 115, 1200 Woluwe Saint Lambert
• Antwerpen – Manuela Banu Karadiken – Sîmbăta, 09/00- 19/00, Berkenrodeleî 82, 2660 Hoboken
• Brugges- în fiecare zi – Manuela Banu Karadiken – tel 0485542290

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*