Șase locații pentru carantină în județul Cluj

Șase locații pentru carantină în județul Cluj

La Aeroportul Internațional Avram Iancu se aplică toate măsurile de prevenție comunicate, iar instituțiile implicate în gestionarea situației sunt în permanentă legătură cu Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru informări în timp real și corecte, a informat Prefectura Cluj.

  • Au fost identificate în județ șase locații pentru carantină, cu 197 de locuri, care îndeplinesc cerințele igienico-sanitare, putând fi utilizate în cazul în care situația o va impune.
  • Totalul persoanelor evaluate medical la sosirea pe aeroport este de 751 de persone, din care 487 sunt în județul Cluj, izolați voluntar la domiciliu. Toți sunt asimptomatici.
  • Kiturile pentru determinarea coronavirusului vor ajunge joi (27 februarie) în județul Cluj
  • În cadrul dispeceratului 112, există un medic specialist care să ofere consiliere  celor care apelează, pentru a nu aglomera inutil activitatea spitalelor
  • În acest moment nu este nicio persoană care să fie confirmată cu infectarea cu noul coronavirus în județul Cluj.


„Pentru informații utile și corecte este important ca toți cetățenii să consulte permanent sursele oficiale ale Ministerului Sănătății, Ministerului de Externe, Ministerului Afacerilor Interne și Departamentului pentru Situații de Urgență”, a transmis prefectul Mircea Abrudean.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*