Ministrul Muncii, a dat asigurări că pensiile vor fi plătite la timp

Ministrul Muncii, a dat asigurări că pensiile vor fi plătite la timp

Mulți pensionari se întreabă în aceste momente dacă își vor primi sau nu pensiile la timp, având în vedere noile restricții impuse de autorități.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurări că acestea vor fi plătite la timp și chiar majorate, așa cum prevede legea.

„Pensiile se vor plăti la data stabilită. Am vorbit cu directorul Casei de Pensii, cu cel al Poștei Române. Nu au de ce să-și facă griji. Vă spun și că pensiile vor fi mărite, legea va fi respectată.

Pe de altă parte, la minister sunt mai multe scenarii, ele vor fi discutate în funcție de cum vor evolua lucrurile. Am primit mesaje de la pensionari care spun că plata pensiilor în avans nu ar fi bună pentru că ar da peste cap cheltuielile pe care le au. O astfel măsură ar putea fi luată doar dacă situația va fi una foarte grave”, a declarat ministru la România TV.

De asemenea, directorul Poștei Române a declarat că toate pensiile și ajutoarele sociale vor fi livrate la timp, indiferent de situație.

”Poștașii companiei sunt în fiecare zi la datorie pentru toți clienții săi, iar pe această cale fac un apel către toți clienții noștri să stea acasă pentru că noi facem tot ce e posibil să limităm deplasărilor lor, oferindu-le însă toate serviciile de care au nevoie.”, a declarat acesta într-un interviu pentru știripesurse.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*