Primăria Mica sprijină persoanele în vârstă și alte categorii vulnerabile

Primăria Mica sprijină persoanele în vârstă și alte categorii vulnerabile

Ca urmare a situaţiei create de virusul COVID-19, Primăria Comunei Mica vine în sprijinul persoanelor în vârsta, de peste 65 de ani, precum și tuturor persoanelor vulnerabile in aceasta perioadă care nu au susţinători sau alta formă de ajutor în vederea asigurării de sprijin pentru aceştia, astfel încât să se minimalizeze expunerea lor în afara locuinţelor, pentru procurarea de alimente de stricta necesitate și medicamente pe cheltuiala solicitantului, transportul fiind asigurat de primărie.


Relații se pot obține la următoarele nr.de telefon:
0724016690, 0264/226007, de luni până vineri între orele 8.00 – 16.00

Vă rugam respectaţi Ordonanţa Militara nr. 3 din 24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

Totodată, medicii care îşi desfăşoară activitatea la cabinetele medicale din comuna Mica, dr. Chira Emanuil și dr. Şofineţ Rodica, informează cetăţenii că începând cu data de 25.03.2020 nu se mai fac consultaţii în localităţile Sânmărghita, Nireş şi Mănăstirea, până la încetarea stării de urgenţă. Cazurile acute vor fi consultate la cabinetul din localitatea Mica.

Pacienţii care au nevoie de reţete cronice nu se vor prezenta la cabinetul medical, ci vor lua legătura telefonic cu medicul de familie, iar medicamentele vor fi distribuite la domiciliu, în colaborare cu Primăria Mica. Este o opțiune la care puteți apela cu încredere în condițiile în care nu aveți pe altcineva care să vă ajute în acest sens.

Farmacia va fi deschisă după programul Atașat, mai jos.

„Vă mulţumim pentru înţelegere şi puteţi conta pe sprijinul nostru la orice oră. Să dăm dovadă de sprijin, solidaritate, responsabilitate și multă credință, iar bunul Dumnezeu să ne ajute să trecem cu bine peste această grea încercare la care este supusă întreaga lume. Multă sănătate, dragii mei!” – le transmite primarul Zelencz, locuitorilor comunei Mica.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*