În plină epidemie, E.On România verifică „situația rețelelor domestice de gaz”

În plină epidemie, E.On România verifică „situația rețelelor domestice de gaz”

În plină epidemie de COVID-19, E.On România trimite echipe de tehnicieni să verifice „situația rețelelor domestice de gaz”, direct în casele oamenilor!


Practic, în situația în care mare parte dintre români se află în autoizolare sau muncesc de la domiciliu, pentru a limita efectele răspândirii virusului, echipele E.On colindă dintr-un apartament în altul pentru verificări de rutină, care ar fi trebuit făcute, în unele cazuri, chiar și în urmă cu doi ani, semnalează pressone.ro.

În condițiile, în care autoritățile indică drept măsuri de primă urgență limitarea contactelor cu persoanele necunoscute și a timpului petrecut afară, presa a cerut E.On România să explice de ce verificările de rutină ale rețelei de gaz continuă neîntrerupte de la un calendar probabil stabilit înainte de declanșarea stării de urgență.

Compania a răspuns printr-un comunicat de presă:

„Angajații companiilor E.ON desfășoară în această perioadă activități de teren pentru a asigura continuitatea alimentării cu energie electrică și gaze naturale, dar și pentru a realiza diverse intervenții tehnice importante la instalațiile interioare de gaze naturale și electricitate.Pentru că ne preocupă atât siguranța cât și sănătatea clienților și angajaților, dorim să îi asigurăm pe toți clienții noștri că pentru a-i proteja am luat o serie de măsuri privind distanțarea socială, în scopul limitării răspândirii COVID-19. Depunem toate eforturile ca intervențiile noastre să se desfășoare în condiții sigure, în conformitate cu măsurile de siguranță recomandate de autorități, precum și cu cele decise și aplicate la nivelul întregului Grup E.ON. Reprezentanții noștri sunt echipați cu măști și mănuși de protecție de unică folosință pe toată durata intervenției și se vor asigura că păstrează distanța de siguranță recomandată față de celelalte persoane. De aceea, rugăm clienții să permită accesul specialiștilor companiilor E.ON în locuință, aceștia fiind instruiți să respecte cu strictețe regulile de protecție sanitară.”

sursa: pressone.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*