TAROM reia zborurile, din 2 mai!

TAROM reia zborurile, din 2 mai!

Compania naţională  TAROM  a anunțat că va relua zborurile începând cu data de  2 mai. Printre primele destinații spre care vor putea zbura pasagerii sunt Amsterdam,  Atena, Paris şi Frankfurt.

Redeschiderea se va face însă treptat, destinațiile fiind împărțite pe mai multe zile. Astfel  în zilele de 2 şi 4 mai compania va avea un zbor spre Amsterdam și unul spre respectiv Atena.Următoarea zi în dată de 6 mai vor putea fi făcute călătorii spre Paris, Frankfurt.

Începând cu data de 8 mai, zborurile Tarom se vor înmulți.

Și celelalte companii care au baze în România, respectiv Blue Air și WizzAir se vor redeschide în sprijinul pasagerilor.

Compania low-cost românească  Blue Air a reintrodus în sistemul de rezervări pentru zboruri în mai multe oraşe din România şi Europa, acestea vor  începe a fi operate de la jumătatea lunii mai.

Adina Vălean, comisarul european pentru transporturi a afirmat că sunt necesare nişte măsuri de distanţare socială pentru a relua zborurile, însă nu au fost încă alcătuite.

Guvernul a aprobat în şedinţa de Guvern de joi seara, acordarea unui credit de salvare pentru companiile aeriene româneşti Blue Air şi Tarom. Acestea au solicitat anterior o sumă de 130 de milioane de euro pentru a trece cu bine peste criza coronavirusului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*