Au început lucrările de introducere a reţelelor de apă potabilă în Comuna Mica

Au început lucrările de introducere a reţelelor de apă potabilă în Comuna Mica

Astăzi au fost demarate lucrările privind introducerea rețelelor de apă în Comuna Mica.

„A fost un moment unic şi un sentiment profund, plin de emoţie, când cupa buldoexcavatorului a săpat primii metri de pământ pentru introducerea reţelelor de apă în comuna noastră”, a spus primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

În această dimineaţă au fost demarate lucrările în localitatea Mica, urmând ca în zilele următoare să înceapă și în celelalte localități.

„Am rugămintea ca fiecare dintre noi să avem o colaborare bună cu constructorul, să-l sprijinim  pentru buna desfășurare a lucrărilor, deoarece cu toţii ştim că fiind lucrări de mare amploare se va produce disconfort şi tocmai de aceea va trebui să dăm dovadă de multă înţelegere faţă de echipele din teren.

Vreau să-i felicit pe toți cei care au muncit pentru realizarea acestui mare Masterplan,  echipa din cadrul Companiei de Apă Someş, președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tişe, presei locale care a fost mereu alături de noi în aceasta privința, angajaţilor Primăriei Mica, consilierilor locali şi judeţemi nu în ultimul rând dumneavoastră cetăţenilor care aţi avut încredere în mine încă din anul 2016, când am fost ales ca primar, m-aţi încurajat şi susținut mereu.

Succesul este al dumneavoastră pentru că mereu ați luptat alături de mine si iată că astăzi putem spune că am reușit.

Proiectele noastre nu se opresc aici, ele merg mai departe, iar în perioada următoare vor începe şi alte noi lucrări în comuna noastră”, a mai transmis Tiberiu Zelencz.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*