Pro România Cluj solicită demisia de urgență a Cabinetului Orban

Pro România Cluj solicită demisia de urgență a Cabinetului Orban

Pro România Cluj solicită demisia de urgență a Cabinetului Orban, după dezvăluirea scandaloasei comportări de bodegă a premierului liberal în sediul guvernului, în plină criză pandemică.

Inconștiența fără precedent a șefului guvernului, dublată de cea a miniștrilor săi, sfidarea tupeistă a restricțiilor impuse cetățenilor țării nu pot avea altă consecință decât retragerea rușinoasă din funcțiile în care au probat abundent  incompetență administrativă și clientelism economic, cu dramatice efecte pentru societate, se arată într-un comunicat al Pro România.

„În chiar ziua în care Ludovic Orban șprițuia la o țigară în biroul oficial al primului-ministru, încălcând toate reglementările impuse de guvernul său, 232 de români erau amendați cu suma totală de 153.440 lei pentru aceleași contravenții, după cum informa ministerul de resort.

Constatând că echipa guvernamentală  nu mai are nicio credibilitate în a gestiona administrarea țării, în circumstanțele excepționale ale crizei economico-sociale, PRO ROMÂNIA CLUJ cere aplicarea unei soluții radicale și rapide de stopare a declinului vertiginos în care politica liberală a aruncat societatea românească: retragerea imediată a guvernului.

Asocierea insistentă a Președintelui țării cu ceea ce însuși numea „guvernul meu” aruncă în der-izoriu toate apelurile adresate cetățenilor pentru izolare de cei dragi, transformând suspendarea drepturilor civile într-o mascaradă a unei puteri cu înclinații dictatoriale. În absența unei delim-itări oficiale, Președintele României devine complicele unei aventuri politice cu previzibile con-secințe dezastruoase, a cărei responsabilitate va greva un mandat recomandat pentru măsura similară a retragerii.”(PRO România Cluj- Biroul de Presă)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*