PSD și-a stabilit candidații pentru localitățile din județul Cluj

PSD și-a stabilit candidații pentru localitățile din județul Cluj

În urma ședinței Comitetului Executiv al organizației județe de partid, PSD Cluj și-a definitivat lista candidaților din județ. Dosarele de candidatură și listele de semnături pentru Cluj-Napoca urmează a fi depuse în cursul zilei de astăzi la biroul electoral.

La funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj va candida Alexandru Cordoș, președintele interimar al PSD Cluj. Este cadru didactic universitar și a fost ales în mai multe funcții pe listele PSD în trecut, precum cea de consilier local în municipiu (2004-2008) și senator de Cluj (2008-2016). Absolvent de drept la Cluj, dl. Cordoș s-a remarcat printr-o activitatea didactică și științifică intensă. La nivel profesional, a ocupat mai multe funcții administrative de conducere, atât în companii private cât și în societăți de stat.

Pentru locul de primar al municipiului Cluj-Napoca va candida Valentin Cuibus, care deține în prezent funcția de consilier județean din partea PSD. Profesor de fizică, Valentin Cuibus a ocupat în ultimii 8 ani poziția de șef al Inspectoratului Școlar Județean Cluj, pe durata mandatului său Clujul situându-se pe primele locuri ca rezultate la examenele naționale de capacitate și bacalaureat, precum și la olimpiade școlare, iar în 2018 s-a ocupat de organizarea în orașul nostru a Olimpiadei Internaționale de Matematică. O lungă perioadă din cariera sa, inclusiv în prezent, a avut și rolul de director la Palatul Copiilor.

Candidații pentru celelalte așezări urbane din județ sunt:

  • Turda: Răzvan Ciortea
  • Dej: Vasile Sălătioan
  • Gherla: Ioan Neselean
  • Câmpia Turzii: Gheorghe Rece
  • Huedin: Sabin Demea

În cursul zilei de astăzi va fi anunțată lista completă a candidaților la funcția de primar pentru toate comunele de județ, precum și cei de pe listele de consilieri locali și consilieri județeni.

Mă bucur că am reușit să finalizăm lista candidaților noștri, în ciuda hărțuielilor la care mulți dintre ei au fost supuși, în special în localitățile din afara reședinței de județ. Presiunile făcute de PNL pentru a racola oameni sunt fără precedent și reprezintă un moment trist pentru democrația românească. Am trecut însă peste toate aceste dificultăți și avem acum o echipă puternică pe care o vom prezenta clujenilor, capabilă să câștige în fața acestor adversari imorali și să arate cetățenilor că se poate face politică onestă la Cluj!” a declarat liderul PSD Cluj.

Biroul de presă PSD Cluj

Foto: ziuadecluj.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*