Tot mai multe școli din județul Cluj intră în scenariul 3. Printre ele se numără și Școala Postliceală „Louis Pasteur”  din Dej

Tot mai multe școli din județul Cluj intră în scenariul 3. Printre ele se numără și Școala Postliceală „Louis Pasteur” din Dej

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a aprobat aseară câteva modificări de scenarii privind funcționarea unităților de învățământ din județul Cluj, ca urmare a schimbării situației epidemiologice, la propunerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj și cu avizul Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj.

Astfel, unitățile de învățământ din comuna Aghireșu intră de mâine, 23.09.2020, pe scenariul 1 de funcționare, iar unitățile de învățământ din comuna Mintiu Gherlii trec pe scenariul 3, ca urmare a depășirii ratei de incidență de 3 cazuri la mia de locuitori.

Alte două unități de învățământ din municipiile Dej și Turda, vor funcționa după scenarii modificate: Școala Postliceală „Louis Pasteur” Dej trece la scenariul 3 de funcționare, iar Grădinița cu Program Prelungit „Prichindelul Isteț” Turda, trece la scenariul 1. 

După ultima hotărâre a CJSU Cluj, 8 unități de învățământ preuniversitar din județ funcționează pe scenariul 3.

Evoluția epidemiologică la nivelul județului va fi evaluată constant de autorități, iar modificarea scenariilor de funcționare a unităților de învățământ, precum și alte măsuri necesare pentru reducerea riscului de îmbolnăvire în rândul comunității, vor fi luate imediat ce situația o va impune.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*