Furtuna din ultimele zile a produs pagube însemnate și în comuna Mica

Furtuna din ultimele zile a produs pagube însemnate și în comuna Mica

Furtuna din ultimele zile, a produs pagube însemnate și în comuna Mica. Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz a convocat  Comitetul pentru  Situații de Urgență pentru inventarierea pagubelor înregistrate. 

Jumătate din acoperișul unei biserici a fost distrus, stâlpi de telefonie și de electricitate au fost puși la pământ, iar mai multe drumuri de hotar au fost grav afectate.

”Acoperișurile unor case au fost luate de vânt, inclusiv cel de la Biserica Ortodoxă din Mănăstirea, monument istoric, care a fost descoperit în proporție de 40%. Drumul comunal spre Valea Cireșoii și drumurile de hotar au fost afectate grav. Stâlpi de telefonie și de electricitate au fost puși la pământ de rafalele puternice de vânt. Vom face toate demersurile către instituțiile abilitate pentru a putea oferi sprijinul necesar în cel mai scurt timp. Rog cetățenii care au avut pagube să ne anunțe de îndată, pentru a putea identifica (…) toate pagubele de la nivelul comunei noastre. Ne pasă de comunitate, iar împreună uniți la bine și la greu vom forma mereu o mare echipă”, a precizat primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*