Se închide Centrul de vaccinare situat pe strada Regina Maria din Dej

Se închide Centrul de vaccinare situat pe strada Regina Maria din Dej

Primăria Municipiului Dej informează că începând cu data de ‼️ 23 martie 2022, Centrul de vaccinare ,,Centrul de Servicii Sociale” situat pe strada Regina Maria, nr. 26, își suspendă definitiv activitatea, potrivit informării transmise de Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj.

👉Centrul de vaccinare, organizat și dotat de Primăria Municipiului Dej a fost deschis în data de 18 ianuarie, 2021. Pe parcursul celor 14 luni de funcționare au fost efectuate 43 888 doze de vaccin Pfizer : 17429 doza 1, 17530 doza 2 și 8929 doza 3.

👉De asemenea în cadrul Campaniei de vaccinare, Primăria Municipiului Dej a organizat un al doilea centru de vaccinare  în fosta Școală Generală nr.5, unde pe parcursul a trei luni de funcționare au fost efectuate 15655 de doze vaccin  Pfizer: 8101 doza 1 și 7554 doza 2.

În total în ambele centre de vaccinare au fost administrate 59 543 doze  de vaccin. Vaccinarea s-a realizat atât în cadrul centrelor de vacccinare, cât și prin echipe mobile, care s-au deplasat la centrele de persoane vârstnice,  domiciliile persoanelor nedeplasabile sau agenți economici.

❗️✅Persoanele care doresc să se vaccineze în continuare împotriva COVID-19 se pot adresa următorilor medici de familie:

📍BORA MIHAELA- DEJ, STR. CLOSCA, Nr. 2, DEJ- pentru vaccinare cu Johnson,

📍HAITONIC TEODORA STELA – DEJ, STR. I.C.BRATIANU NR.4, AP.25- vaccinare cu Pfizer și Johnson.

‼️Important!

ℹ️În cadrul Centrului de Servicii Sociale se distribuie în continuare de luni până vineri, între orele 09:00-15:00, tichete de masă persoanelor vaccinate cu schema completă de vaccinare, efectuată începând cu data de 3 septembrie 2021 (Schema completă de vaccinare = doua doze Pfizer/ sau doza 1 Moderna + doza 2 Pfizer( doza 2 efectuata în cadrul Centrului de Servicii Sociale Dej).

Tichetele se acorda pentru lunile octombrie, noiembrie, decembrie 2021, ianuarie și februarie 2022. La solicitarea tichetelor,  persoanele trebuie să prezinte documentul de identitate în original și adeverința de vaccinare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*