„Masa Bucuriei” de Paști!

„Masa Bucuriei” de Paști!

În perioada premergătoare Sărbătorii Pascale, campaniile caritabile organizate de Filantropia Ortodoxă Dej sunt intensificate cu scopul de a ajunge la sufletele oamenilor buni, care cu mic, cu mare, dăruiesc familiilor nevoiașe cu mulți copii, și vârstnicilor singuri care își duc traiul la limita sărăciei.

”Ne aflăm la cea de-a VII-a ediție a Campaniei ,,Masa Bucuriei de Paști”, momentul cel mai potrivit pentru a reaprinde speranța pe chipurile îmbătrânite de vreme și necazuri ale familiilor care se frământă cu limitări financiare serioase.

Noi ne-am pregătit și anul acesta să aducem bucurie și lumină în sufletele semenilor noștri aflați în nevoie, oferind pachete cu alimente și pachete pentru copii, necesare pregătirilor pentru celebrarea sărbătorilor Pascale!

Vă invităm să participați alături de noi, fie prin donații în alimente de bază, dulciuri, rechizite, jucării, hăinuțe pentru copii, sau bani. Cu ajutorul dumneavoastră vom pregăti pachete cu toate cele necesare pentru a duce o rază de speranță bătrânilor singuri și bolnavi precum și familiilor necăjite cu copii.

Pentru donațiile în alimente de bază, jucării, hăinuțe şi rechizite pentru copii, ne puteți contacta la numărul 0754611191”.

Sursa: Asociația Filantropia Ortodoxă Cluj-Napoca, filiala Dej

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*