Proiectul privind realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale pentru comuna Mica a fost aprobat

Proiectul privind realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale pentru comuna Mica a fost aprobat

Proiectul ”Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Mica”, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” , a fost aprobat.

Primele 73 de proiecte pentru investiții în realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale, în valoare totală de 3.854.583.847,09 lei, finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, au fost aprobate de Ministerul Dezvoltării.

Dintre obiectivele finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”  se numără și COMUNA MICA -Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Mica, județul Cluj, în valoare de 23.858.430,78 lei, lungimea rețelei fiind de 41,823 km.

Acestea fac parte din categoria celor 105 proiecte mature care vizează dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale din 165 unități administrativ-teritoriale, depuse inițial la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare, dar a căror valoare a excedat plafonul alocat POIM.

”După multă muncă am ajuns să culegem și roadele implicării noastre. Mulțumesc întregii echipe și tuturor celor care au avut o contribuție în acest proiect, astfel încât obiectivul pentru comuna noastră să fie cel dorit, consilierilor locali și colegilor din Primăria Mica, și nu în ultimul rând doresc să mulțumesc tuturor cetățenilor comunei noastre care au crezut în mine, m-au susținut și au fost alături de mine.

Împreună dezvoltăm comuna zi de zi!

Construim împreună, continuăm împreună!”, a precizat Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*