Comuna Mica a primit o nouă finanțare pentru rețele de canalizare

Comuna Mica a primit o nouă finanțare pentru rețele de canalizare

Comuna Mica a primit o nouă finanțare în valoare de 6 milioane de euro prin Programul National de Dezvoltare Angel Saligny, pentru obiectivul ”Înființare rețele de canalizare în localitățile Mănăstirea, Mica și Nireș”.

Mica este comuna cu cea mai mare finanțare primită în cadrul acestui proiect, din județul Cluj, după municipiul Cluj-Napoca.

”Mă bucur ca Guvernul României a fost receptiv și a înțeles că pentru dezvoltarea comunităților mai mici este nevoie de susținere prin finanțări care să aibă impact în zonele respective.

Suma totală pentru întreaga comună este de aproximativ 12 milioane de euro, iar pentru localitățile Dâmbu Mare, Sânmărghita și Valea Luncii mă voi lupta să obținem finanțare în cel mai scurt timp posibil.

După alte mari proiecte obținute de comuna noastră, de care aveam așa mare nevoie, rețelele de apă pe care deja le avem, care în cel mai scurt timp se vor da în funcțiune, avem obținută și finanțarea pentru rețele de gaze naturale, urmând a fi semnat contractul de finanțare în perioada imediat următoare.

Proiectele noastre, ale comunității, merg mai departe și în curând vor mai fi și alte obiective care vor primi finanțare.

Vom continua să dezvoltăm în fiecare zi Comuna Mica, iar celor care m-ați susținut vă mulțumesc pentru că împreună am construit cea mai frumoasă și puternică echipă”, a transmis primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*