Trotinetă electrică– premiul câștigat la Tombola Autobit

Trotinetă electrică– premiul câștigat la Tombola Autobit

Domnul Marian Mureșan este fericitul câștigător al tombolei Autobit. Extragerea a avut loc în direct, la Radio Fir, vineri 4 octombrie. Premiul câștigat de domnul Marian Mureșan este o trotinetă electrică. https://autobitdej.ro/

Domnul Marian Mureșan a achiziționat 4 anvelope de iarnă, fiind foarte uimit și încântat de prețurile bune pe care le-a găsit în cel mai nou magazin de Piese Auto din Dej – Autobit.

Următoarea extragere va avea loc vineri 21 octombrie, iar fiecare achiziție de minim 100 de lei îți poate aduce unul dintre premii.

1 x Geaca Dakar Motul

1 x Televizor Samsung UHD AU7100 108 cm

Autobit oferă cea mai largă gamă de piese, accesorii auto, acumulatori, baterii auto și anvelope pentru autoturisme, camioane, motociclete și utilaje agricole. Înscrierea în tombolă se face automat, la orice achiziție, șansele crescând în funcție de valoarea comenzii. Fiecare multiplu de 100 de lei cheltuiți, îți aduce o șansă suplimentară.

Comenzile la magazinul Autobit pot fi efectuate și telefonic cu livrare gratuită în zona orașelor Dej și Gherla la telefon 0760 6000 86.

Magazinul este deschis de luni până vineri în intervalul 08:00 – 18:00, pe strada Avram Iancu, nr 23.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*